Wat kunt u verwachten van Joost?

1. Focus

De focus in mijn garage ligt op motorreparaties en complexe storingen (motor, automaat en electronica).

2. Werkwijze

Bij een auto met storingen die bij mij gebracht wordt bestudeer ik eerst het probleem. Als ik het probleem gevonden heb dan maak ik een offerte voor de reparatie. Zoektijd wordt natuurlijk ook in rekening gebracht. Veel auto’s die bij mij komen zijn al bij andere garages geweest. Vaak vind ik het probleem wel omdat ik de tijd neem om het probleem te vinden. Ik werk met de diagnose computers van BMW en voor elke auto gebruik ik het systeem van BMW dat bij die auto hoort. Dus een auto uit 2005 krijgt diagnose met computer uit periode 2005 want dat blijkt beter te werken. Een BMW uit de E-series kan zelfs niet geprogrammeerd of gecodeerd worden met de computer van 2021 en andersom kan een BMW uit de F en G series niet geprogrammeerd worden met een computer van de E-series. U kunt bij mij terecht met auto’s van 1997 (dus niet ouder dan E46, E39, E38, E53) tot heden.

Voor motorreparaties beschik ik over het speciale gereedschap van BMW om deze reparaties uit te voeren. Ik werk volgens de richtlijnen van BMW omdat ik gemerkt heb dat dit de beste resultaten geeft.

3. Offertes

Voor auto’s die in mijn werkplaats komen met een probleem maak ik offertes. Ik probeer offertes zo compleet mogelijk te maken zodat er na de reparatie niet nog meerdere volgen. Om deze reden maak ik geen offertes voor auto’s die (nog) niet in mijn werkplaats zijn geweest.

4. Werkplaats bezoek

Werkplaats bezoek kan alleen op afspraak.